Upplev det senaste Smart TV-operativsystemet från Hisense

Precis som din dator eller smartphone har en Smart TV ett system som kombinerar allt. Hisenses TV-apparater har sitt egna operativsystem, som kallas (du gissade rätt) VIDAA! Hisense Smart TV-operativsystem är enklare, snabbare och smartare än någonsin tidigare – här är några användbara tips för att se till att du får ut så mycket som möjligt av VIDAA U.

 

Hur man får tillgång till VIDAA U

För att komma åt VIDAA U OS på din Hisense TB trycker du bara på hemknappen på fjärrkontrollen. En menylista över TV-appar visas och kan navigeras med hjälp av pekknapparna och OK.

 

Anpassa din TV-hub

Du kanske upptäcker att du använder vissa av VIDAA U:s funktioner oftare än andra. För att göra dina favoritfunktioner lättare att komma åt kan du anpassa gränssnittet genom att flytta dessa funktioner till början av listan. För att göra detta bläddrar du till höger om ikonerna och väljer ”Redigera”, välj den ikon du vill flytta genom att rulla åt vänster eller höger för att hitta den. Tryck sedan uppåt för att markera den innan du rullar åt vänster eller höger för att flytta den någon annanstans (genom att trycka ”down”).

Om du vill lägga till en kanal eller en app i huvudlistan trycker du bara på ”down” för att välja vad du vill ha. Tryck på återställ om du gör ett misstag och vill ändra tillbaka allt som det var.

 

VIDAA U-appar

De flesta apparna i VIDAA U leder ut på internet och ger därigenom en oändlig mängd underhållning att njuta av, till exempel:

Netflix

Prime Video

Rakuten TV

Freeview Play

YouTube

ITV Hub

BBC iPlayer och mer

 

One Touch Access

Hisense strävar efter att göra sina kunders liv enklare, så att du behöver göra så lite som möjligt för att komma åt hela ditt favorit TV-innehåll.

Med Hisenses One Touch Access Remote är dina favoritappar bara en knapptryckning bort. Allt du behöver göra är att trycka på en av de dedikerade knapparna på fjärrkontrollen, för att börja titta på de senaste bingevärdiga serierna på Netflix, Prime Video eller vilken plattform du än väljer. Kolla in Hisense Smart tv och njut av oändliga timmar med TV on demand.