Hisense blir officiell sponsor av FIFA World Cup Qatar 2022™

Det världsberömda teknikbolaget Hisense har inlett ett partnerskap med FIFA för att bli officiell sponsor av FIFA World Cup Qatar 2022™, vilket kommer att förena turneringens världsomspännande publik på unika och spännande sätt.

Genom att stå med på listan över Commercial Affiliates för den kommande turneringen, kommer Hisense att delta i ett program som sträcker sig från engagemang på plats och varumärkessynlighet på olika plattformar till globala reklamkampanjer. Samarbetet, som inleddes inför FIFA World Cup™ i Ryssland 2017, innebär även en möjlighet för Hisense att presentera speciellt framtagna video-on-demand-program för sina kunder genom att använda tidigare VM-innehåll som levereras via den integrerade VIDAA-plattformen för smart-tv.

”Jag är väldigt glad över att kunna välkomna Hisense som officiell sponsor av FIFA World Cup, och vi är väldigt glada över att samarbeta med detta internationellt respekterade varumärke som dessutom har en ständigt växande närvaro inom idrotten”, säger FIFA:s generalsekreterare Fatma Samoura. ”FIFA och Hisense har båda ett fokus på teknik, innovation och att ge människor den bästa möjliga upplevelsen. Jag är säker på att det här samarbetet kommer att stödja båda företagens globala mål och bidra till att nästa års evenemang blir riktigt lyckat.”

”Fortsatt investering i sportevenemang i världsklass är ett bevis på Hisenses strävan efter att bli ett globalt varumärke,” säger Jia Shaoqian, VD för Hisense Group. ”Det hjälper Hisense att skapa starkare relationer till sina globala kunder och ökar företagets globalisering. Det skapar även en stabil grund för Hisense att konkurrera med världens mest innovativa och ledande varumärke med målet att bli ett förstklassigt globalt märke.”

Enligt forskning boostade sponsringen av 2018 FIFA World Cup Russia™ medvetenheten om Hisense TV i Kina med 12 % och globalt med 6 %, med stora framgångar i Storbritannien, Frankrike, Kanada, Ryssland, Spanien och Japan.

Hisense har idag fler än 90 000 anställda över hela världen tillsammans med 16 industriparker och 16 forsknings- och utvecklingscentra, som består av ett multinationellt, samarbetande forsknings- och utvecklingssystem. Företagets verksamhet innefattar multimedia, hushållsapparater, intelligenta IT-system och den moderna serviceindustrin, och företagets produkter exporteras till fler än 160 länder och regioner. Enligt en studie av en oberoende forsknings- och konsultfirma, är Hisense världens fjärde största tv-tillverkare när det kommer till levererade enheter (2020 års siffror).

FIFA World Cup är en hyllning till global fotboll och en viktig möjlighet för varumärken att visa upp sina teknologiska framsteg och förbättra fansens tittarupplevelse. Hisense fokuserar på innovation för att kunna erbjuda många olika lösningar för konsumenternas alltmer varierande behov och för att boosta branschens utveckling.

FIFA World Cup Qatar 2022 kommer att äga rum mellan den 21 november och 18 december 2022. För mer information om eventet kan du spana in FIFA.com.