Hisenses tv-apparater har banbrytande teknik, så att du kan uppleva ditt favoritinnehåll i levande färger

Användningen av tv har ökat, och tiden då den endast användes för nyhetssändningar och liknande har passerat för länge sen. En högkvalitativ tv har blivit ett måste för både sportfanatiker och e-sportälskare. Hisense ser inte bara till att hålla sig ständigt uppdaterade med de senaste trenderna, utan tar också fram banbrytande teknik som gör det möjligt för dig att uppleva allt som tv kan erbjuda.

Ta ditt spel till nästa nivå med Game Mode

Hisense har med stolthet introducerat funktionen Game Mode – en funktion som verkligen täcker behoven hos e-sportspelarna. Den här unika funktionen minimerar oskärpa och lagg och förbättrar spelet väsentligt genom bättre respons och fokuserad processering. Funktionen gör det möjligt för dig att prestera på toppnivå genom att markant korta ner fördröjningen mellan inmatningar och respons, vilket gör att du kan hänga med i även de allra snabbaste tävlingarna. Det här är anledningen till att Hisense i allt större utsträckning blir spelarens högra hand. Hisense har utvecklat tv-apparater TVs – Hisense Sweden som kan leverera otroliga 16 ms för en 4k @ 60Hz + 10-bit HDR-inmatning.

Godkänd av Fnatic

För att leverera det allra bästa samarbetar Hisense med en av de bästa. De har därför ingått samarbete med Fnatic, det senaste decenniets mest framgångsrika varumärke inom e-sport, och som består av spelare runt hela världen inom en rad olika spel. Tack vare detta spännande initiativ, kan Hisense ansluta dig till massor av underhållande och nyttigt innehåll från Fnatics olika team.

Anslut till innehåll

Samarbetet med Fnatic är bara ett av de många sätt som Hisense visar att de erbjuder mer än bara tekniskt avancerade och pålitliga produkter till ett överkomligt pris. Företaget strävar inte bara efter att ansluta dig till existerande kanaler, utan även tillhandahålla spännande och exklusivt innehåll genom sitt imponerande VIDAA-system. På så sätt erbjuder de inte bara ett fönster mot världen, utan en helt ny värld som gör det möjligt för alla, och i synnerhet e-sportfans, att upptäcka nya dimensioner av sin passion.

Vill du spela som ett proffs?

Det finns en anledning till att Hisense har fått Fnatics tillit och varför deras anläggningar kommer att uppgraderas med produkter från Hisense. Hisense har alltid sina användare i åtanke när de utvecklar sina produkter och anpassar därmed produkterna efter deras behov. De har utvecklat sin Hisense U8GQ-tv till att täcka behoven och önskemålen från e-sportutövare genom att matcha bilden på skärmen med ljudet. De optimeras automatiskt för att garantera att du kan njuta ännu mer av dina favoritspel. Denna imponerande produkt har dessutom extraordinära, förstklassiga ljud- och bildegenskaper, briljant kontrast, full array local dimming (FALD) samt Dolby Vision HDR &HDR 10+ som ger dig extremt ljusa och mörka bilder med rika detaljer. Den gör det dessutom möjligt att njuta av favoritinnehållet i levande färger som ger liv åt varje bild, tack vare Quantum Dot-teknik. Den här unika produkten har ett överkomligt pris och kan nu köpas här TVs – Hisense Sweden.