Det senaste året har vi inte kunnat njuta av offentliga sammankomster, som exempelvis fotbollsmatcher. Att gå på denna typ av evenemang är ett utmärkt sätt att träffa andra, känna lagandan och dela sin glädje med entusiastiska människor som delar samma passion. Å andra sidan har det definitivt sina fördelar att se matchen hemifrån. Vi har sammanställt en lista över för- och nackdelar med att se matchen från soffan. Där kommer du att se att det faktiskt inte är så dumt att se matchen hemifrån.

FÖRDELAR

Få de bästa platserna

När du tittar på en match hemifrån behöver du inte oroa dig för att få dåliga platser eller att någon framför dig kommer att blockera sikten precis när det hettar till på planen. Det finns inte heller någon area som har säten som är i närheten så bekväma som soffan hemma. Därför kan det vara en riktigt storslagen upplevelse att se matchen hemifrån. Speciellt på rätt tv-apparat. Hisense erbjuder ett fantastiskt sortiment av tv-apparater med funktioner som förvandlar ditt vardagsrum till en förstklassig arena. Ett exempel är U8-serien, med revolutionerande ULED-teknik som ger en fantastisk kvalitet där du kan se varenda liten detalj, vilket du inte kan göra på arenan. För att få bästa möjliga upplevelse har serien även ett sportläge, vilket är ett system som är specialutformat för att visa just sport. Här förbättras bilden och ljudet för att ge tittaren en känsla av att vara på plats på planen.

Slipp köerna

Även om en överfylld arena har en unik atmosfär, innebär det även långa köer. Man får stå i kö länge för att köpa lite snacks eller dricka, för att gå på toaletten eller helt enkelt komma in och ut från arenan. Förutom att slippa köerna, sparar du dessutom pengar genom att se matchen hemifrån. Du slipper lägga pengar på biljetter och dyra snacks och drickor. Hemma kan du enkelt fylla på kyl och frys och slippa lägga ut en massa onödiga pengar eller missa något av matchen medan du står i kö.

Ditt hem, dina regler

Även om det är en unik upplevelse att dela passionen med en full arena, är det ännu bättre att dela den med familj eller dina närmaste vänner hemma i den sköna tv-soffan. Där behöver du dessutom inte oroa dig för vädret, vilket är en enorm fördel med att se matchen hemma.

NACKDELAR, men är de verkligen nackdelar?

Atmosfär

Det finns en anledning till att arenor är mer än bara en plats där det utövas idrott av olika slag. De är symboler för sammankomster med delade intressen och passioner. De är en plats som du kommer till med ett bultande hjärta och lämnar i ett euforiskt tillstånd. Och det med all rätt – arenor är utformade för att skapa en helt unik atmosfär där åskådare verkligen kan leva sig in i evenemanget och få en fantastisk visuell och akustisk upplevelse. Men genom att titta på en tv från Hisense kan du komma så nära den verkliga atmosfären som möjligt. Hisense U8 har en oslagbar bildkvalitet med autentiskt ljud och en otrolig kontrast. På så sätt missar du inga detaljer och det känns som om du vore på plats med spelarna. Atmosfär kan skapas hemma!

Bristen på andra fans

Arenan är även en plats där vi träffar andra med samma intresse. Där träffar vi andra fans, springer på vänner vi inte träffat på länge och hejar tillsammans med främlingar, vilket inte är möjligt när vi ser matchen hemifrån. Även om ingen kan stoppa dig från att skrika på tv-apparaten så mycket du vill, är det inte riktigt samma sak som att heja i kör tillsammans med tusentals andra passionerade fans. Eller, är det? Hisense U8 har Dolby Atmos kristallklara ljudkvalitet och DTS® Virtual:X™-teknik som ger en otrolig ljudupplevelse. Så bristen på andra fans är därför inget problem längre.

När du har en TV från Hisense finns det egentligen inga nackdelar, bara fördelar. Kombinationen av superklar bild och fantastiskt ljud är allt du behöver för att njuta av matchen.