Hisense tar kundvård på största allvar och gör allt de kan för att berika människors liv med högteknologiska produkter till överkomliga priser. För att se till att kunder får en bra upplevelse av Hisenses produkter, har de även tagit fram användarvänliga operativsystem som gör det enkelt och säkert att använda produkterna. Hisense är extremt glada över att deras arbete har uppmärksammats och är stolta över att kunna presentera att de har fått TÜV Rheinland Privacy by Design Certification. Certifieringen är ett bevis på att Hisense skyddar sina kunder och deras data.

Certifieringen sker endast ett år efter att European Telecommunication Standards Institute (ETSI) lanserade den nya ETSI EN 303 645-standarden för cybersäkerhet för Sakernas Internet. Standarden täcker ämnen som cybersäkerhet, dataskydd, förhindrande av nätverksattacker och läckage av personuppgifter samtidigt som den utgör en praktisk utvärderingsmetod. Hisense har haft ett nära samarbete med den oberoende gruppen TÜV Rheinland under de senaste åren för att säkerställa att de kan erbjuda det allra bästa, även när det kommer till cybersäkerhet. TÜV Rheinland har noggrant granskat produkterna från Hisense enligt ETSI EN 303 645-standarderna och sammanställt en omfattande utvärdering. Hisense är därför mycket stolta över att vara det första företaget som fått TÜV Rheinland Privacy by Design Certification inom området tv-apparater.

Hisense nådde ännu en milstolpe när det kommer till tv-apparater, vilka redan är kända för sin avancerade och till och med banbrytande teknik. Detta har sporrat Hisense ännu mer att fortsätta leverera pålitliga och säkra produkter åt sina kunder, och kommer även i fortsättningen att höja ribban inom tv-branschen.