Glöm inte att ladda upp med iskall dryck inför de mest spännande matcherna. De hjälper dig att hålla huvudet kallt och energinivåerna på topp. Oavsett om du tänker titta på matchen själv eller tillsammans med familj och vänner, har vi förberett lite tips och trix åt dig som hjälper dig att förbereda dig. På så sätt kan du fokusera på matchen och hålla koll på dina favoritspelare när det väl gäller.

Planera

Planera i förväg så att du slipper panikresor till affären i sista minuten. Ta med dig en shoppinglista så att du inte glömmer någonting eller köper alldeles för mycket.

Tänk på vad alla behöver och vill ha

Om du ska titta på matchen ensam är det här en enkel uppgift. Men om du ska ha vänner på besök bör du fundera över vad de behöver och tycker om. Speciellt om någon av dem är vegan eller allergisk mot någonting. Även om ni varit vänner länge, är det alltid bättre att fråga och vara en bra värd genom att vara omtänksam och förberedd.

Förbered kylen och skafferiet

För att få ut det mesta av det utrymme du har, bör du se till att det finns plats där du ska förvara maten. Många snacks, som exempelvis chips, vill inte vara i kylen utan trivs bäst i skafferiet eller i en låda.

Organisera din kyl

Det här är ett perfekt tillfälle att organisera och rengöra kylen. Släng de gamla burkarna som står längst in i kylen och som du redan glömt vilket år de är ifrån, och gör plats för dina nya hejarsnacks. Den avancerade kylen Hisense PureFlat Cross door RQ760N4AFF har en kapacitet på otroliga 541 liter, vilket motsvarar upp till 30 kassar med mat. Kylen har dessutom Triple Zone Cooling-teknik, vilket innebär att du får tre separata kylzoner – kyl, frys och My Fresh Choice. Det betyder att du kan använda skåpet som både kyl och frys, tack vare det stora temperaturomfånget från 5 °C och -20 °C. Det gör skåpet perfekt när du behöver lite extra kyl- eller frysutrymme. Dual-Tech Cooling-systemet kör genom hela kylen och håller fukten på en optimal nivå i de olika facken. Detta förhindrar att lukter sprids och att mat torkar ut – alltså en perfekt lösning för ostbrickan. På tal om det, så har kylen en sval i fullbredd där du kan förvara stora rätter som du har förberett före matchen.

Glöm inte den kalla drickan

Det går inte att hålla hejandet igång utan lite förfriskningar som håller energin uppe. Glöm därför inte att fylla på kylen med dricka som du kan ställa i dörren eller på den speciella hyllan avsedd för flaskor. För att hålla drickan riktigt kall, har Hisense PureFlat Cross door RQ760N4AFF dispenser för både kallt vatten och isbitar/krossad is.