Hisense smyger sig in hemma hos spelarna i Paris Saint-Germain under sitt andra år av partnerskapet med klubben

Det ledande varumärket för vitvaror och hemelektronik, Hisense, och Paris Saint-Germain påbörjar sitt andra partnerskapsår och släpper sin andra gemensamma reklamfilm idag.

2021 lanserade Hisense en imponerande reklamfilm med fotbollsstjärnor som Neymar Jr, Keylor Navas, Ángel Di Maria, Ander Herrera och Presnel Kimpembe som återspeglar Hisenses enastående kvalitet. Den första reklamen fick enormt mycket uppmärksamhet och hyllades både online och offline.

Idag släppte Hisense sin andra reklamfilm i samarbete med Paris Saint-Germain. Ángel Di María och Presnel Kimpembe finns också med denna gång, medan Leo Messi, Marquinhos och Idrissa Gueye gör sin debut i årets reklamfilm. Reklamen visar upp en rad av Hisenses vitvaror i en avslappnad hemmiljö och lyfter fram den överlägsna tekniken hos Hisenses produkter från en fotbollsspelares perspektiv. Det fortsatta partnerskapet och det höga engagemanget från spelarna återspeglar Paris Saint-Germains stöd och erkännande av Hisense, och understryker att varumärket Hisense är allmänt uppskattat och stöttat över hela världen.

Hisense blir en ”perfekt partner” genom enastående teknik och högkvalitativa produkter

Temat i den här reklamen är ”perfekta partners”, och hänvisar till det fantastiska samarbetet mellan Hisense och Paris Saint-Germain; det symboliserar även Hisenses mål att vara en perfekt partner i fotbollsfansens och konsumenternas liv med hjälp av fantastiska produkter och teknologier. Reklamen visar fem stjärnor från Paris Saint-Germain som bor i samma hus och fångar stjärnornas vardagsliv medan de använder produkter från Hisense.

Genom åren har Hisense kontinuerligt utvecklat sin skärmteknik genom teknisk innovation för att kunna leverera perfekt tv-kvalitet till konsumenterna. I den här reklamfilmen använde en av spelarna en Hisense TV och dess Sports Mode-teknik – en enastående funktion som gör snabba matcher mer dynamiska på bild, vilket gav honom en ultimat och uppslukande matchupplevelse.

Hisense strävar hela tiden efter att leverera en mer uppslukande och realistisk matchupplevelse till fotbollsfans och konsumenter genom fantastisk teknik och perfekt tv-kvalitet. Tack vare detta har Hisenses tv-apparater i mellan- till premiumskiktet (A7/U6/U7/U8) blivit mycket uppskattade av både medier och konsumenter. Under 2021 ökade Hisenses globala försäljning av tv-apparater i mellan- till premiumskiktet med över 99 %, vilket vittnar om tv-apparaternas goda rykte och erkännande över hela världen.

Samtidigt har Hisense, som en långsiktig partner till Paris Saint-Germain, vunnit förtroende från globala konsumenter tack vare sitt starka stöd till sportevenemang och sina högteknologiska produkter, både när det gäller produkt- och brand-image. Till följd av sitt sponsorskap med Paris Saint-Germain och flera av de främsta internationella sportevenemangen 2021, ökade Hisenses försäljning utomlands med 43 % och varumärkeskännedomen med 5 procentenheter utomlands.

I framtiden kommer Hisense att fortsätta stärka sin sportrelaterade marknadsföring för att skapa ännu starkare band till sina konsumenter. Hisense kommer samtidigt att fortsätta tillhandahålla enastående teknik och produkter och på så sätt bli ett välkänt och pålitligt globalt varumärke.