Under det senaste året har många fotbollsfans riktat uppmärksamheten åt damfotboll världen över. Som stolt sponsor åt Europamästerskapet i fotboll för damer 2022TM är det Hisenses mål att bidra till den stora tillväxten och professionaliseringen av damfotboll, att inspirera och stödja kvinnliga spelare och fans som älskar sporten samt dra mer uppmärksamhet till kvinnliga idrottares prestationer.

Genom samarbete med mästerskapet tillsammans med kontinuerliga investeringar på den lokala marknaden har Hisense byggt upp starka relationer med de europeiska konsumenterna. Med 10-dagarsnedräkningen till Europamästerskapet i fotboll för damer 2022TM kickar Hisense igång inspirationskampanjer som ska hjälpa fler kvinnliga fotbollsspelare att få det erkännande de förtjänar samtidigt som de etablerar en djupare känslomässig kontakt med europeiska konsumenter.

Interaktiv kampanj för välgörenhet 

I sin roll som global partner åt Europamästerskapet i fotboll för damer 2022TM och som ett internationellt bolag, har Hisense lanserat kampanjen #RememberTheName, som pågår mellan juni och augusti. Kampanjen körs både online och offline, och syftar till att stärka och hylla kvinnors alla otroliga ögonblick och göra det möjligt för fans världen runt att uppmuntra och stödja kvinnliga fotbollsspelare och kvinnor och älskar fotboll.