Hisense äntrar planen med Inter

Milano, 19 augusti, 2022 – Några dagar efter kickoffen av Serie A offentliggjorde Hisense Italia sitt nya partnerskap med Inter. Den italienska grenen av det ledande företaget inom hemelektronik ingår ett avtal med Nerazzurri-laget fram till säsongen 2024/2025.

Hisense och Inter delar de grundläggande värderingarna gällande innovation och jakten på bästa prestation, både på spelplanen och i konsumenternas hem, och har etablerat sig själva inom sin respektive bransch genom en resa av tillväxt och utveckling, kantad av framgångar och mål. Den delade ambitiösa visionen för framtiden och det konstanta engagemanget för utveckling av toppmoderna lösningar har gjort det möjligt för de två varumärkena att skapa ett starkt och pålitligt band till sina kunder och fans, med extra stort fokus på kommande generationer.

”Det är otroligt tillfredsställande att kunna välkomna Hisense i Nerazzurris familj av partners. Hos Hisense ser vi samma öga för innovation och strävan efter framgång som utmärker vår klubb, och vi är övertygade om att det här samarbetet kommer att leda till nya viktiga mål för båda varumärkena” säger Alessandro Antonello, Corporate CEO på FC Internazionale Milano.

”Från och med i morgon inleds ett viktigt samarbete mellan Hisense och Inter, och det kommer inte bara att vara begränsat till synlighet av varumärket, utan även innebära stora möjligheter till integration för företaget. Det här valet har övervägts under lång tid, och är resultatet av en allmän värme och att ha funnit en effektiv organisation hos Nerazzurri-teamet. För Hisense är det här början på en lång resa som kommer att leda till utveckling av nya projekt under de kommande åren, och som kommer att vara ett viktigt steg för oss båda mot en framgångsrik framtid tillsammans”, berättar Gianluca Di Pietro, CEO på Hisense Italia.

För Hisense är det här samarbetet ännu en bekräftelse på närheten till fotbollsvärlden. Efter sponsringen av de stora mästerskapen, från EM till VM, och Paris Saint-Germain, stärker nu företaget sin närvaro på det italienska landskapet genom ett viktigt samarbete som reflekterar företagets passion för idrott.