Som en av de mest efterlängtade turneringarna under 2022, avslutades Europamästerskapet i fotboll för damer 2022™ med att England stod som vinnare inför en rekordpublik på 87 192 personer. Hisense är en stolt partner till mästerskapet genom många års marknadsföring inom idrott och teknisk innovation, och har även nått en mästartitel inom varumärkeskännedom och produktförsäljning. Detta har lett till en stabil grund för Hisenses globala expansion och rykte.

Remember the Name: Hur Hisense vann nya fans under Europamästerskapet i fotboll för damer 2022

För att öka medvetenheten och främja damfotboll i rollen som en global partner till mästerskapet, har Hisense ökat konsumenternas engagemang och intresse för damfotboll genom olika marknadsföringskampanjer.

Hisense regerar på fotbollsplanen, ökar företagets rykte och marknadsprestation

Genom att utnyttja mästerskapets globala erkännande med strategier för marknadsföringsevenemang har Hisense framgångsrikt visat upp sin teknologi och sina styrkor för globala konsumenter och etablerat djupare partnerskap med flera affärspartners.

Sedan Hisense inledde sitt arbete inom idrottsmarknadsföring, har de fått mycket beröm och support världen över. Exempelvis har europeiska konsumenters efterfrågan på Hisenses olika produkter ökat stort, vilket har lett till att Hisense nyligen öppnade ett nytt R&D-center i Velenje samt investerat över 50 miljoner euro för att förbättra sin leverans av högkvalitativa produkter. Dessutom har flera europeiska varumärken, som exempelvis Darty och Boulanger, blivit primära affärspartners. Genom en rad olika affärsprestationer under första halvåret 2022, ökade försäljningsintäkterna för Hisense International med 5 %, vilket innebar lysande resultat för Hisenses internationella affärsexpansion.

Tillsammans med konsolideringen av varumärkets styrka och global marknadsexpansion, är idrottsmarknadsföring en viktig strategi för Hisense för att skapa en affärstillväxt globalt. Genom omfattande möjligheter, innovativa produkter och varumärkesstrategier innehar Hisense nu en konkurrensfördel på den globala marknaden.