• FIFA World Cup Daily, by Hisense sänds varje dag från FIFA Fan Festival i Doha.
  • Caroline Moraes, Michael ”Timbsy” Timbs och Rachel Stringer är värdar för programmet.
  • Kändisar, kreatörer, influencers och legender kommer att samlas i programmet, som blandar global analys med lokal rapportering från 32 kreatörer från varje spelande nation.

 

FIFA+ är stolt över att kunna presentera lanseringen av FIFA World Cup Daily, by Hisense, som produceras varje dag från FIFA Fan Festival™ i Al Bidda Park i Doha, där kändisar, skapare, influencers och legender samlas för att sammanfatta dagens spel.

För att fira FIFA World Cups globala attraktionskraft kommer programmet att ha en banbrytande global och lokal inställning till programmering och komplettera matcherna och rapporterna med originalinnehåll från 32 kreatörer, en från varje tävlande land.

Showen kommer att ledas av ett team erfarna programledare som leds av Caroline De Moraes (Eurosport och BBC), Michael ”Timbsy” Timbs (COPA90) och Rachel Stringer, tidigare programledare för EA Sports FIFA Global Series.

Varje avsnitt är 25 minuter långt och programmet kommer att använda sig av FIFA+:s omfattande arkiv och lyfta fram några av de största och oförglömliga ögonblicken från tidigare turneringar, innehålla live- och förinspelade utmaningar som kommer att engagera även vanliga fotbollsskådare och ge tittarna en insidervy på FIFA Fan Park™ i Al Bidda Park i Doha.

Charlotte Burr, chef för FIFA:s strategi, digital och FIFA+, säger: ”FIFA+ handlar om att skapa nya upplevelser för fansen, och FIFA World Cup Daily från Hisense kommer definitivt att ge detta. Genom att den sänds direkt från FIFA Fan Festival i Doha och kombinerar lokalt innehåll med globala analyser kommer den att skapa en fullständig supportervy av turneringen samtidigt som den engagerar och underhåller alla som tittar på hemmaplan. Det är en spännande förändring när vi samarbetar med våra kommersiella partner om originalinnehåll.”

Programmet presenteras av Hisense, en officiell sponsor av FIFA World Cup Qatar 2022™, och fortsätter varumärkets långsiktiga relation med FIFA.

”Vi på Hisense är stora fotbollsfans och vi vet att två saker är sanna”, säger Alex Zhu, VP för Hisense Group och ordförande för Hisense International. ”För det första kan fotbollsfans inte få nog av FIFA World Cup, och därför är vi glada att kunna erbjuda våra konsumenter den bästa, mest omfattande och enklaste tillgången till FIFA World Cup-program.”

”För det andra vill fotbollsfans ha innehåll som känns unikt för dem, för deras länder, för deras lag och för deras kultur. Att skapare från hela världen hjälper oss att fånga dessa magiska ögonblick kommer att hjälpa Hisense att ge sina tittare den ultimata FIFA World Cup-upplevelsen.”