Som officiell sponsor för EM-kvalet, tillkännager Hisense sin sponsring av tävlingens kvalfas, som kommer att äga rum i olika städer runt om i Europa mellan 23 mars 2023 och 26 mars 2024.

Kvalfasen kommer att bestå av totalt 254 matcher, som kommer att spelas under ett år i olika städer runt om i Europa. De tävlande UEFA-landslagen kommer att spela mot varandra i ett ligasystem, där de två bästa lagen från varje grupp får en biljett till finalen i Tyskland 2024.

För att njuta av sport på bästa möjliga sätt, har Hisense integrerat tekniker som exempelvis Motion Compensation (MEMC), Sports Mode och Player Recognition i vissa av sina tv-modeller som markant förbättrar tittarupplevelsen för konsumenterna. Hisenses kylar är dessutom redo att otroligt snabbt förbereda kalla drycker och snacks, tack vare funktionen Super Cool.