QINGDAO KINA, 24 augusti 2023 – Under det andra kvartalet 2023 levererade det globala hushållsapparatsföretaget Hisense den näst största volymen av TV-apparater i världen enligt det framstående marknadsundersökningsinstitutet Omdia.

Under andra kvartalet 2023 uppnådde Hisense en global marknadsandel på 13,7 % inom kategorin tv-apparater, med en imponerande ökning på 19,3 % jämfört med föregående år. Denna tillväxt överträffade branschgenomsnittet som endast nådde 5,3 %. Hisense visade sig vara det varumärke som hade den största ökningen av marknadsandelar jämfört med året innan, med en tillväxt på 1,6 procentenheter.

Hemligheten bakom denna imponerande framgång ligger i Hisenses starka engagemang för att skapa innovativa produkter för sina konsumenter, vilket tydligt framgår i deras ledande tv-modeller, ULED X och U8. Dessutom har Hisense knutit flera viktiga sportsponsoravtal, inklusive med Paris Saint Germain FC, UEFA Nations League och FIFA World Cup. Företaget har framgångsrikt byggt starka relationer med både konsumenter och partners genom en välutvecklad sportmarknadsföringsstrategi samt en gemensam passion för sport, vilket har varit en central del av Hisenses globala framgångssaga.