QINGDAO KINA, 20 september 2023 – Hisense, det globala företaget inom konsumentelektronik och vitvaror, har förlängt sitt partnerskap med Paris Saint-Germain med ytterligare två år. Avtalet mellan de två organisationerna, som inledde sitt partnerskap i augusti 2020, kommer att gälla fram till slutet av säsongen 2024/25.

 

Hisense har under de senaste två decennierna befäst sin ställning som en global ledare inom teknik för hemmet, vilket är resultatet av ett långsiktigt engagemang för några av världens mest älskade sportevenemang, som inkluderar FIFA World Cup 2022™, samt det nyligen tillkännagivna sponsorskapet för UEFA EURO 2024™. Förlängningen av Hisenses partnerskap med Paris Saint-Germain är ytterligare en illustration av detta och kommer att se företaget fördubbla sitt uppdrag att förbättra tittarupplevelsen för fotbollsfans runt om i världen.

 

Under hela sitt partnerskap med den parisiska klubben kommer Hisense TV-apparater med ett inbyggt sportläge som standard. Utöver detta har Hisense släppt tre annonser med Paris Saint-Germain-spelare sedan det kommersiella samarbetet inleddes, varav den senaste, som lanserades i mars 2023, fick över 106 miljoner visningar och 48,3 miljoner visningar. Genom att samarbeta med den parisiska klubben kan Hisense räkna med en av de största gemenskaperna inom världsidrotten, med över 200 miljoner följare, för att locka nya kunder genom innovativa kampanjer.

 

Hisense drar nytta av en högpresterande sportstrategi och ökade den globala TV-försäljningen med 21,05% under det första halvåret jämfört med föregående år. Hisense kommer att fortsätta att ge konsumenterna extraordinära upplevelser när de tittar på matcher med familj och vänner. Förnyelsen av detta partnerskap kommer att göra det möjligt för oss att fortsätta erbjuda Paris Saint Germain-fansen den bästa möjliga tittarupplevelsen över hela världen.