Spara vatten, tid och pengar genom att uppgradera köket med nästa generations diskmaskin. Här kan du läsa varför.

Effektiv rengöring med upp till 6 gånger mindre vatten 

Även i de minsta hushållen kan diskningen uppgraderas till en helt ny nivå. Om du tror att handdisk sparar vatten, tänk om. Att diska under rinnande vatten i vasken kan förbruka upp till 60 liter vatten, vilket gör det till ett onödigt slöseri, speciellt under sommarens torka när varje litet vattenglas är viktigt.

En diskmaskin från Hisense förbrukar endast strax under 10 liter vatten för en full maskin, och en del av de bästa modellerna så lite som 6,9 liter. I motsats till vad folk vanligen tror, fylls inte diskmaskinen med vatten, utan använder effektiva spraymunstycken som fördelar uppvärmt vatten över disken och rengör den noggrant. Diskmaskinen återanvänder dessutom vattnet genom att filtrera det och spraya ut det på nytt, vilket gör maskindiskning ännu effektivare när det gäller vattenförbrukningen.

Välj en diskmaskin med stor kapacitet som har plats för upp till 16 kuvert om du har mycket disk varje dag och vill kunna diska allt på en och samma gång. Spara tid, pengar och så klart massor av vatten. Och spara valpögonen för att få din andra halva att diska till en annan dag 😉

Hoppa över försköljning och blötläggning 

Är du trött på att skölja varenda sak under rinnande vatten innan du kan sätta in den i maskinen och behöva lägga smutsiga ugnsformar i blöt innan de kan diskas? Då har vi utmärkta nyheter – det behövs inte. Det är faktiskt bättre om du låter bli, då det bara är ett slöseri med vatten. Dagens kombination av avancerad teknik, smart design och kraftfulla diskmedel gör det möjligt att få perfekt ren disk utan försköljning och blötläggning, även av de riktigt smutsiga föremålen. Skrapa bara bort matresterna och ställ in disken i maskinen. Tack vare justerbara hyllor och flexibla korgar kan du få ännu mer plats för din disk så att maskinen kan rengöra varje föremål till perfektion.

Ta dig tid till att lära dig fylla diskmaskinen korrekt, då garanterar du att du får perfekta resultat varje gång.

Kär diskmaskinen på natten 

Fyll diskmaskinen och kör den när elen är billigare. Det är den normalt under natten. Nya diskmaskiner från Hisense är mycket tysta och kommer inte att störa din sömn medan de gör sitt jobb med att rengöra all disk från dagen före. Du kan till och med ställa en timer om du inte är hemma eller går och lägger dig tidigt.

Oroa dig inte för att disken ska stå i en fuktig miljö hela natten. Tack vare toppmodern teknik med en kombination av inbyggda fläktar och en automatisk lucköppning i slutet av cykeln, kommer disken att vara redo att användas och det kommer inte att släppas ut en massa fukt som kan förstöra bänkskivan. Din disk kommer att vara torr på morgonen, redo att sättas in i skåpen utan att behöva handtorkas.

Hitta rätt diskmaskin från Hisense för just dina behov. Fristående eller integrerade diskmaskiner, med stora korgar eller kompakt design – få ordning på disken och börja spara redan idag.