Hisense, ett av världens ledande företag inom hemelektronik och hushållsapparater, är stolta och glada över att kunna meddela att TV-modellen U8KQ på 65 tum har fått EISA-priset för mini-LED TV 2023-2024. Priset är ett bevis på företagets ständiga tillväxt och förbättring när det kommer till teknisk utveckling, vilket har uppmärksammats av branschen flera gånger tidigare. Det är nämligen tredje året som Hisense hedrades av EISA-juryn!

Den prisbelönta 65U8KQ -modellen har allt tittaren kan önska sig hos en smart-tv: fantastisk bildkvalitet, förstklassiga spelfunktioner, suverän ljudprestanda, massor av anslutningsmöjligheter samt ett snabbt, intuitivt och anpassningsbart VIDAA-smart operativsystem som gör det möjligt för vem som helst att skräddarsy TV:n och dess funktioner. Quantum Dot Color-funktionen producerar rena, levande och snabba färger, vilket ger en tittarupplevelse som definitivt överträffar en vanlig tv. Den tekniska bakgrunden är att Hisense ULED-tv med Quantum Dot-teknik förstärker de tre primärfärgerna – särskilt rött och grönt – mycket exaktare än konventionell LED-tv. Mini-LED Pro-tekniken återger även de minsta detaljerna på skärmen. Tätt grupperade lysdioder ger en oändligt mycket exaktare bakgrundsbelysning och bättre kontrastkontroll.

Modellen har en antireflektionsskärm, vilket är viktigt när man tittar på TV i ett soligt rum. Med Total Ambient Adaptive kan man se sin favoritfilm och inte ens lägga märke till det öppna fönstret som gör att rummet badar i ljus. Dolby Vision låser upp den verkliga potentialen hos HDR och ger otroligt levande färger, skarpare kontrast, högre ljusstyrka och rikare detaljer. Detta ger innehållet liv med konsekvent fantastiska bilder, oavsett vilken enhet som används.

Spel är en allt viktigare del av vardagen för ett ökande antal användare, och prisbelönta 65U8KQ tillgodoser det med massor av användbara och tekniskt avancerade funktioner – från 144Hz Game Mode Pro till Variable Refresh Rate (VRR) som säkerställer en smidig och levande spelupplevelse för både barn och vuxna. Gaming i Dolby ger Dolby Vision·Atmos till ens favoritspel genom att förbättra med en förstärkt upplevelse genom bild och ljud.

När det kommer till ljudet, expanderas 2.1.2 Multi-Channel Surround till stereo för att leverera ljud från två främre högtalare, en subwoofer och två uppåtriktade högtalare, vilket skapar en naturlig och flerdimensionell ljudmiljö.  Dolby Atmos, som finns i den prisbelönta modellen, har återuppfunnit hur underhållning skapas och upplevs, vilket gör att kreativa människor överallt kan rikta varje ljud precis vart de vill och skapa en mer realistisk och uppslukande ljudupplevelse.

Personer som uppskattar äkthet kommer verkligen att gilla filmskaparläget, eftersom det gör det möjligt för tittaren att se vad regissörens vision var när filmen gjordes. Det här läget förbättrar tittarupplevelsen genom att inaktivera vissa videobearbetningsfunktioner, såsom skärpa och rörelseutjämning, och visa filmer och tv-program som de ursprungligen var avsedda att ses av filmskaparna, med exakta färger, korrekt bildförhållande och bildfrekvens.

Hisense är en global ledare inom hemelektronik och hushållsapparater, och strävar efter att utveckla innovativa lösningar som baseras på konsumenternas behov och krav, och som passar perfekt in i ett modernt hem. Tillgänglig och pålitlig teknik har blivit ett kännetecken för varumärket vars mål är att tillhandahålla högkvalitativa produkter åt sina kunder. Kvalitet är också ett av nyckelkriterierna när EISA ska välja den vinnande produkten i varje kategori.